Hier leest u hoe u reizen op Google Maps kunt vastzetten en beheren



Toen Google Maps voor het eerst de smartphonewereld bereikte, kon niemand geloven dat een dergelijke applicatie kon worden geconfigureerd in mobiele telefoons die navigatie zouden vergemakkelijken. En zo werd het al snel een grote hit onder techneuten en zelfs algemene gebruikers. Tegenwoordig wordt Google Maps gebruikt door bijna iedereen die we kennen.

Deze webservice biedt niet alleen gedetailleerde informatie over geografische regio's en locaties wereldwijd, maar doet nog veel meer. Naast conventionele wegenkaarten biedt het lucht- en satellietbeelden van elke locatie. In sommige steden biedt het zelfs straatbeelden met foto's die zijn genomen vanuit voertuigen. Als u problemen ondervindt bij het gebruik, is de klantenservice van Google slechts één telefoontje verwijderd!

Het is een van de beste services die Google in lange tijd heeft geïntroduceerd. Het geeft niet alleen de snelste route naar je werk zonder files, maar ook de snelste naar een wijnbar of een nieuwe koffieshoot in een buurt die je niet kende, vanaf je exacte locatie. In plaats van willekeurige mensen naar een bepaalde plek te vragen, is het beter om gewoon je smartphone tevoorschijn te halen en je eigen gids te zijn.

Maar in bepaalde gevallen kan het voor gebruikers moeilijk zijn om hun reizen vast te pinnen en te beheren in de applicatie. Als u ook met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, is deze blog iets voor u. Als u extra ondersteuning nodig heeft, staat onze Google-klantenondersteuning altijd klaar om u te helpen.

Hoe u uw reizen vastzet op Google Maps?

Als u onlangs via een bepaalde route een bepaalde locatie heeft bezocht en deze voor de toekomst op Google Maps wilt opslaan, kunt u de functie Pinning gebruiken. Hier is hoe het te doen:

U kunt als volgt een reis vastzetten vanuit het zoeken naar een routebeschrijving:

  1. Open de toepassing Kaarten op uw apparaat.
  2. Zoek naar een bestemming en klik op Routebeschrijving.
  3. Kies een transportmiddel en klik op Pin.
Zo kun je een reis vastzetten via de Go-functie:

  1. Open de toepassing Kaarten op uw apparaat.
  2. Klik onderaan op de knop Ga.
  3. Veeg omhoog om een lijst met voorgestelde reizen te krijgen.
  4. Zoek de reis die je wilt opslaan en klik op Pin.
Onthoud dat een vastgezette reis onder aan het scherm wordt weergegeven wanneer u op de knop Ga tikt. Maar helaas kunt u alleen auto-, transit- en tweewielerreizen vastpinnen. Voor meer informatie kunt u ons nummer voor technische ondersteuning van Google bellen.

Hoe vastgezette reizen op kaarten te verwijderen?
Als u wilt leren hoe u een vastgezette reis van Google Maps kunt verwijderen, volgt u deze stappen:

  1. Open de Google Maps-applicatie op uw apparaat.
  2. Tik onderaan het scherm op de Go-knop.
  3. Tik op de vastgezette route die je wilt verwijderen.
  4. Tik onderaan op de vastgezette knop.
Hoe vastgezette reizen van kaarten te wissen?

Open de toepassing Kaarten op uw apparaat.
Tik rechtsboven op je profielfoto.
Als u een iOS-gebruiker bent, tikt u op Instellingen -> Vastgezette reizen verwijderen (onder het tabblad 'Ga') -> Verwijderen. Als u een Android-gebruiker bent, tikt u op Instellingen -> Vastgezette reizen verwijderen (onder 'Instellingen voor vastgezette reizen') -> Verwijderen.

We hopen dat dit helpt bij het wegnemen van al uw twijfels met betrekking tot het beheren van ritten in de Kaarten-applicatie. Als je nog steeds twijfelt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om ons technische serviceteam van Google bellen via e-mail, live chatondersteuning of telefoon.

We helpen u graag verder!

gerelateerde artikelen



Popular posts from this blog

Installatiefout in Google Play Store oplossen

Hoe Google Play services te stoppen?

Hoe u Google Chrome beter kunt laten werken op uw apparaat?