Hoe Google Maps te repareren wanneer het blijft crashen



Google Maps heeft in de loop der jaren veel verbeteringen ondergaan. Aanvankelijk gebruikten gebruikers het als een eenvoudige virtuele kaart, maar nu kun je deze app gebruiken om lokale restaurants, bedrijven en andere plaatsen te verkennen. Google Maps wordt geleverd met veel functies, zoals realtime verkeersupdates, handsfree hulp met Google Assistent en de mogelijkheid om zonder problemen nieuwe plaatsen te verkennen.

U kunt deze app gebruiken om de beste route te vinden tijdens het rijden. U kunt ook realtime updates krijgen over het openbaar vervoer. Nog een voordeel van deze app is dat u contact kunt opnemen met het ervaren Google ondersteunings team en hun hulp kunt krijgen bij het oplossen van problemen met betrekking tot hun apps.

Het meest voorkomende probleem waarmee Google Map-gebruikers worden geconfronteerd, zijn crashproblemen. Als uw Google Maps blijft crashen en niet kan worden geopend, moet u hulp krijgen van het ondersteunings team. U kunt ook de stapsgewijze instructies volgen om problemen met het crashen van uw toepassing op te lossen. 

Stappen om het crashprobleem in Google Map op te lossen

Hier zijn de stapsgewijze instructies om het crashprobleem in Google Maps voor Android gebruikers op te lossen.

  • Probeer uw Google Maps-app bij te werken. U kunt uw app rechtstreeks vanuit de Play Store updaten.
  • Als u niet bent aangemeld bij uw Google-account, opent u de Play Store en klikt u op het pictogram Meer in de rechterbovenhoek.
  • Tabblad Updates, navigeer naar Kaarten en klik op Update.
  • U kunt ook contact opnemen met de technische ondersteuning van Google voor hulp bij het aanmelden met uw Google-account.
  • U kunt ook proberen het cachegeheugen en de gegevens van uw Google Maps-app te wissen.
  • Open de app Instellingen en navigeer naar Apps of Applicaties.
  • Zoek naar de Kaarten-app, tik erop en selecteer vervolgens opslag- en cache-opties.
  • Klik op de cache wissen en gegevensopslag wissen.
  • Open Google Maps om te controleren of het probleem is verholpen.
Als de bovenstaande stappen u niet helpen uw probleem op te lossen, moet u het bellen Google ondersteunings Nederland. Het toegewijde team van technici vindt eerst de oorzaak van uw crashprobleem met Google Maps en geeft effectieve instructies op basis van uw apparaat. U kunt ook contact opnemen met het ondersteunings team om veelvoorkomende problemen met andere Google-apps en  services op te lossen.

Gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Installatiefout in Google Play Store oplossen

Hoe Google Play services te stoppen?

Hoe u Google Chrome beter kunt laten werken op uw apparaat?