Hoe Google Voice Typen uit te schakelen?



Bent u een van de vele mensen die voortdurend informatie nodig heeft over verschillende onderwerpen? Als uw antwoord ja is, moet u meer leren over Google en hoe het u kan helpen bij verschillende inspanningen.

Het is een soort sociaal netwerk dat gespecialiseerd is in verschillende technologiegebieden, zodat u de kwaliteit van uw leven en werk aanzienlijk kunt verbeteren. Google is een multinationaal bedrijf dat u zonder problemen van allerlei functies en faciliteiten zal kunnen voorzien. Daarom zou u er zo snel mogelijk meer over moeten leren met de hulp van het Google-ondersteuningsteam.

Als u begrijpt hoe u dit softwareprogramma op de juiste manier gebruikt, kunt u verschillende taken uitvoeren en uw verantwoordelijkheden met succes en efficiënt uitvoeren. Het is een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen tegenwoordig sterk afhankelijk zijn van deze applicatie.

Google zal u ook verschillende soorten applicaties en websites kunnen aanbieden om het u gemakkelijker te maken. Al deze aspecten zorgen ervoor dat u moeiteloos de beste voordelen krijgt en tegelijkertijd problemen met een ruime marge vermindert.

Is dit de eerste keer dat u Google en zijn verschillende nuttige services gebruikt? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen. Maar is dat een goede reden om op te geven? Nee.

Het is omdat het technische ondersteuningsteam van Google de hele dag beschikbaar is om u in elke situatie te helpen. Ze kunnen u suggesties, tips, advies en oplossingen bieden om het u gemakkelijker te maken.

Daarnaast zijn er enkele instructies die u in gedachten kunt houden als u de functie voor spraakgestuurd typen op uw smartphone wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is onmiddellijk naar het menu Instellingen van uw smartphone gaan
  2. Zodra het menu op uw scherm verschijnt, gaat u naar de categorie Taal en toetsenbord die u tegenkomt
  3. Er wordt een nieuwe lijst met opties geopend, tik op het tabblad Toetsenbord op het scherm
  4. U krijgt een lijst met gebruikte toetsenborden, tik op Google Keyboard
  5. Tik op Voorkeuren op de nieuwe pagina die wordt geopend
  6. Verplaats de cursor naast Spraakgestuurd typen naar de linkerkant om dit uit te schakelen
Bellen Google ondersteuningsnummer ondersteuningsnummer als u een van de bovenstaande stappen niet begrijpt.

gerelateerde artikelen



Popular posts from this blog

Installatiefout in Google Play Store oplossen

Hoe Google Play services te stoppen?

Hoe u Google Chrome beter kunt laten werken op uw apparaat?