Hoe Google locatie uitschakelen?



Iedereen die in deze door technologie geobsedeerde wereld leeft, kent Google al en hoe krachtig het is. Het is een type applicatie dat begon als een zoekmachine, maar sindsdien een multinationaal bedrijf is geworden. Zoekmachines zijn tegenwoordig aanzienlijk nuttig en van vitaal belang, aangezien de meesten van ons ze voor verschillende doeleinden nodig hebben.

Hoewel er tegenwoordig andere zoekmachine-applicaties beschikbaar zijn, is Google nog steeds een van de beste omdat het zijn gebruikers allerlei tools, functies en services biedt. Daarom moet u er rekening mee houden dat u er zo snel mogelijk meer over wilt leren met de hulp van het ondersteunings team van Google.

Dit software programma is veel meer dan een gewone zoekmachine, omdat het u ook in staat stelt om elke toepassing die u mogelijk heeft gemaakt, in te voeren. Daarom moet u dit software programma zo snel mogelijk downloaden en installeren.

Al deze aspecten zullen het voor u gemakkelijk maken om de meest geschikte resultaten te verkrijgen terwijl de kans op problemen met een ruime marge wordt geminimaliseerd.

Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet in het leven, het kan een uitdaging zijn om een software programma op te zetten als dit je eerste keer is. Betekent dit echter dat je het moet opgeven? Nee.

In tijden als deze is een van de belangrijkste dingen die u moet doen, zo snel mogelijk contact opnemen met het technische ondersteunings team van Google. Ze zijn grondig opgeleid, dus u kunt ze zonder problemen om elke vorm van hulp vragen. Bovendien zijn ze vrij gemakkelijk te bereiken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over andere factoren.

Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u moet kennen als u de Google locatiefunctie wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google applicatie op uw smartphone of computer openen
  2. Zodra het programma begint te lopen, gaat u naar het tabblad Account dat u in de rechterbovenhoek van het scherm tegenkomt
  3. Tik in de lijst met opties die op uw scherm verschijnt op de functie Locatiegeschiedenis
  4. Op de nieuwe pagina die wordt geopend, vindt u een optie genaamd Locatieges chiedenis, schakel deze uit
  5. Sla de wijzigingen dienovereenkomstig op 
Bellen Google ondersteuningsnummer als u meer informatie wilt over de bovenstaande stappen.

gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Installatiefout in Google Play Store oplossen

Hoe u Google Chrome beter kunt laten werken op uw apparaat?